Our brands
WileyX WileyX

WileyX behoort tot de top als het gaat om goed en rustig zicht. Daarnaast zijn de WileyX zonnebrillen extreem goed voor ons hengelsporters. De zeer goede afsluiting van deze zonnebrillen zorgt voor een extreem sterke polarisatie. Alle glinsteren worden op en onder water "weggenomen" waardoor obstakels, bodem, begroeiing en natuurlijk de vissen veel sneller en beter waarneembaar zijn. Dat levert extra vis op.!!! Daarnaast zijn de WileyX zonnebrillen extreem sterk en veilig. Niet voor niets levert WileyX de brillen voor het amerikaanse leger en harley davidson. Wilt u echt iets goeds en duurzaams... WileyX Absolute. Premium. Protection.

"Absolute. Premium. Protection."

New products, see more
PB Products PB Products

"Goede wijn behoeft geen krans". Toch willen we kort nog stilstaan bij dit brute merk uit Nederland. PB Products voldoet als geen ander topmerk aan de verwachtingen van al haar gebruikers. We kunnen ondertussen stellen dat eigenlijk alle karpervissers materialen van PB Products gebruiken. We zijn dan ook blij te mogen meedelen dat het pakket van PB Products de komende jaren nog zal groeien. Waarmee? Blijf ons nu maar volgen en laat u verrassen. PB Products blijft u ook in de toekomst verbazen. Premium merk in hart en nieren. Dat zijn we, dat blijven we.

Ons team van Pro-Staff members bestaat ondertussen uit de absolute top uit de karperscene. U kunt ze vinden op de website www.pbproducts.nl. Tevens treft u hier met grote regelmaat nieuwe blogs en productinfo aan!

"PB Products, Most Wanted..."

New products, see more
Rozemeijer Rozemeijer

Reeds jaren bekend bij elke roofvisser. Een merk als geen ander. Bertus Rozemeijer verbond reeds jaren geleden zijn naam aan dit pakket roofvisartikelen. Dat bleek niet voor niets. De producten vinden heden ten dage hun weg in binnen en buitenland. Het huidige stel van jonge topvissers hebben zich verenigd in het Rozemeijer Pro-Staff team. Zij zijn allen te vinden op de website www.rozemeijer.com. Dit unieke gezelschap timmert in termen van promotie dagelijks hard aan de weg. Ze doen dit door op de Rozemeijer website de BLOG te vullen maar ook door op beurzen, in magazines en via sociale media hun bijdrage te leveren. De productontwikkeling is mede in handen van dit compacte team van topvissers. Zij werken met grote regelmaat mee aan het bedenken, ontwikkelen, testen en lanceren van al die topproducten onder het merk Rozemeijer. Zo is Rozemeijer een merk, voor en door vissers!

"Rozemeijer, my Lifestyle..."

New products, see more
CarpRUs CarpRUs

Dit bekende Engelse karpermerk heeft zich ontwikkeld door middel van unieke producten. Deze zijn niet alleen uniek qua ontwerp, maar zeker ook zeer praktisch in gebruik. Bekijk de Carp’R’Us producten eens secuur en u zult zien dat producten als de Snag Clip, Clearwater Ready Hairs, de Fused Clearwater Leaders, Baitsling, Cranked Hook, Rap-it en de Mouthsnaggers, in praktijk snel, handig en efficiënt te gebruiken zijn.
Producten die mits ze juist door de karpervissers worden begrepen uw vangsten zeker kunnen doen toenemen . Tenslotte wil elke karpervisser meer vis vangen en wil hij/zij zijn montage zo eenvoudig maar efficiënt mogelijk “knopen”. Met de fused leaders in combinatie met de Clearwater Fluoro Carbon bijvoorbeeld. Een zeer goed gecamoufleerde en daarnaast nog eens zeer eenvoudige montage maken deze combinatie succesvol!

Specialistische rigs zijn met Carp’R’Us producten eenvoudig goed en snel te vervaardigen. Bijna zonder knopen. Dat maakt het makkelijk, betrouwbaar en snel.

"Carp'R'Us Light years ahead for innovation"

New products, see more
Cobri Baits Cobri Baits

De Smiley`s hebben een aparte vorm waardoor er een schaduweffect ontstaat, de karper zal daardoor zeker getriggerd worden. De bijzondere vorm zorgt tevens voor een natuurlijkere proefbeet van de karper, denk daarbij aan een mossel of ander voedsel wat zeker niet glad van vorm is wat het dagelijkse voedsel betreft voor de karper. We kennen allemaal wel het knippen van boillies om dit resultaat te verkrijgen, zodat de karper het niet zo eenvoudig zal uitspugen. Door de speciale vorm van de Smiley is hij uitermate geschikt om paste in de smile te smeren waardoor je een waas van heerlijke geur en smaak op je visplek krijgt. De Smiley is een krachtige pop up , daardoor kun je verschillende variaties uit proberen, te denken aan een wafter,snowman,en doubletrouble,maar de Smiley is ook goed te gebruiken met een gluck of dip.

Daarnaast zijn de Smiley’s in Pop-Up en Sinkers te verkrijgen. De Cobri Paste is ideaal om in de Smiley te smeren. Deze Paste lost langzaam op een wasemt dus helemaal uit rond uw haakaas. De Smiley;s en de Paste zijn verkrijgbaar in 3 kleuren die perfect te variëren en te combineren zijn. Om het geheel compleet te maken hebben de Triple-C boilies dezelfde flavours als de Smiley’s. Kortom, voeren kan vertrouwen wekken middels de fruit of fish flavours. Daarnaast zal een Smiley als haakaas de boel goed trickeren…..een aanbeet zal niet lang op zich laten wachten!

"Dare to be different!"

New products, see more