zonnebrillen

WileyX Twisted
€ 149.00

WileyX zonnebril - TWISTED gepolariseerd,

De Wiley X Twisted is een onwijs stoere zonnebril, een zonnebril met een uitdagend en stijlvol design. De Wiley X Twisted zonnebril is deel van de Street Series en is een bril die zowel stijlvol en stoer als kogelwerend en onbreekbaar is. Deze versie van de Wiley X Twisted zonnebril is gepolariseerd, dit betekend dat er een speciaal laagje op de lenzen zit waardoor je beter zicht heb op oppervlaktes die zonlicht weerkaatsen. In feite doen alle oppervlakken dit maar dit is onwijs handig bij water, sneeuw en andere weerkaatsende oppervlakken.

Waarom een gepolariseerde bril kopen?
Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril.

Andere voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind. Echter het sterkste effect van een gepolariseerde bril, kunt u zien bij wateroppervlaktes.Specificaties:
Gepolariseerd
Kogelwerend
Op sterkte leverbaar
UV-A en -B beschermend
Inclusief Wiley X opbergdoosje

Extra foto's

90170 WileyX Twisted Smoke Green
90171 WileyX Twisted Black Ops

Film

Specificaties
Art.no. model kleur lens kleur frame polarisatie meegeleverde accessoires Adv.pr.
90170 Twisted Polarized - Smoke Green Gloss Black ja hardcase opbergdoosje, nekkoord en lenzendoekje € 149.00
90171 Twisted Black Ops - Polarized - Smoke Grey Matte Black ja hardcase opbergdoosje, nekkoord en lenzendoekje € 149.00
Meer zonnebrillen

WileyX Legend

WileyX

WileyX Brick

WileyX

WileyX Gravity

WileyX
Meer producten WileyX